Back to All Events

Ik, mijn familie en het bedrijf


Een tweedaagse training speciaal ontworpen voor de "Next Generation" aandeelhouders in het familiebedrijf.


Bij aandeelhouderschap in het familiebedrijf ligt de nadruk vooral op de financiële kant van je verantwoordelijkheid als aandeelhouder. Begrijp je de jaarverslagen, kan je inhoudelijke vragen stellen en zorg dragen voor jou of jullie familieaandeel in het bedrijf?

Daar gaan we in deze training niet mee aan de slag! Je verantwoordelijkheid als aandeelhouder gaat verder.

Dit programma helpt je om inzicht te krijgen in je verantwoordelijkheid als aandeelhouder van een familiebedrijf, welke rol jij daarin wil pakken en hoe je je daarop kunt voorbereiden en in kunt ontwikkelen.

Tijdens deze training combineren we kennis en elkaars ervaringen in familiebedrijven; met als rode draad ‘werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling’. Wie ben jij als aandeelhouder, waar zit je kracht en welke uitdagingen heb je om verder te groeien in je ontwikkeling?Deelnemen ?