Getuigenissen

Hieronder enkele getuigenissen van mensen die een training, coaching en bodywork traject volgden en wat voor impact dit had op hun persoonlijke en/of professionele leven. Omwille van het persoonlijk karakter en discretie werden alleen de initialen vernoemd. 


Beste Jos,

Vanuit het kandidatenprogramma van de Nationale Politie heb ik jou afgelopen september in de zogenaamde “Ken je zelf “ training en tijdens de één op één consulten in de open space middag mogen ontmoeten.

Dit is mij zeer goed bevallen. Daarom zou ik graag dit traject willen verder zetten door extra sessies bij jou te mogen ontvangen.

Je hebt mij toen namelijk goede en zelfs helende aanwijzingen / inzichten gegeven. Met name ook jouw spirituele inslag gecombineerd met jouw ervaring van sportbeoefening en je achtergrond vanuit het bedrijfsleven maken dat ik een klik met jou heb. En volgens mij kun je een goede ondersteuning geven om mij verder met mijn leerdoelen op weg te helpen.

Ik hoor graag van je.
— M.G., Leidinggevende Eenheid Politie, Kandidatenprogramma Politie

Jos staat voor persoonlijke ontwikkeling. Je voelt de diepgang die hij in het leven heeft weten te bereiken en hij bereikt jou ook: hij voelt - en laat jou eindelijk ook voelen - waar het bij jou echt om draait. Hij maakt het wakker in je en helpt je vervolgens de stappen zetten die je nodig hebt. in één woord : waaw!
— M.M., KU Leuven, Coaching gesprekstechniek

Beste Jos,

Jouw gesprek en behandeling heeft heel wat effect op mij gehad.

Ik kan het gevolg niet direct benoemen en het voelt voor mij dan ook aan als een continue flow van verbeteringen die ik meemaak.
 Na onze ontmoeting voel ik precies dat er iets diep veranderd is. Ik heb een dieper gevoel van geluk en het gevoel dat ik meer ik mijn kracht zit.

Ik kijk ernaar uit om dit gevoel in verschillende situaties te blijven ervaren. Bedankt hiervoor en tot gauw.
— J.R., Developer Co-Founder

Hallo Jos,

Ik wil je heel graag bedanken voor wat je ons hebt aangereikt tijdens onze 2daagse vorige en deze week!

Wat ik er van meegenomen heb weet ik niet en begrijp ik niet. Dat is goed want je bent erin geslaagd om mij te laten voelen dat ik dit helemaal niet moet weten of begrijpen.

Heel wat puzzelstukjes zijn samengevallen. ECHT contact maken is simpel, je moet het gewoon willen. Echt contact maken is plezant, je voelt de verbinding in je ganse lijf. Echt contact maken geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Ik merk dat ik zelfzeker rondloop en helemaal bij mezelf toch aandacht had voor iedereen en mijn omgeving.

Bij klanten loopt alles vlotter. Veel minder politiek, tegenkanting en spelletjes. Ik heb knopen doorgehakt die al meer dan een jaar op mijn maag liggen. Communiceren en samenwerken verlopen natuurlijker en werken inspirerend, zowel privé als professioneel.

Daarom Jos, nog eens, en echt uit de grond van mijn hart: merci om de weg te tonen!!

Warme groeten
— D.D., ICT Management Consultant, Natuurlijk innerlijk leiderschap

Dag Jos,

Ik heb ontzettend veel gehad aan het contact met jou in België, daar ben ik je echt heel erg dankbaar voor! Het was zo heerlijk om weer even mijn ‘buik’ te voelen, een bekend gevoel wat ik al een tijd kwijt was. Ik realiseer me sinds de afgelopen dagen steeds meer wat spanning in mijn hoofd doet met mijn lijf.

Er gebeurt ondertussen heel veel met mij, goede dingen. Waar ik me nog het meest over verwonder is dat mijn ‘fysieke’ lichaam me zo duidelijk kan vertellen hoe het met me is. Dat gevoel is heel vertrouwd en prettig maar tegelijk ook zo eerlijk, mijn lichaam kan niet liegen. Het heeft effect op mij en mijn werk maar ook op mijn relatie. Het is bijzonder prettig om dat te zien, te voelen en te kunnen bespreken, alsof er een last van mijn schouders valt.

Ook het doen van de oefeningen in de ochtend zoals jij ze hebt voorgedaan, is heel erg prettig voor me, ik herhaal ze en kan er nu meer van genieten en mezelf voelen ontspannen, heerlijk is dat. Ik heb nu het vertrouwen dat het gevoel er is en dat het wel komt.

Hartelijke groet.
— P. vd B., Adviseur Planontwikkeling

Dag Jos,

Ik kon het niet laten om toch even een positieve feedback te geven.

Het loopt hier als een treintje. Ik kom momenteel met de juiste mensen en klanten in contact waardoor afspraken, focus en prioriteiten duidelijk zijn. En het zijn ook de juiste... allemaal gaan ze af op ‘de persoonlijke klik’ die ik nodig heb met het bedrijf, het mensgerichte. En daar vinden ze een deel van hun eigen waarden in terug. Wel, wel, tot voor twee weken begreep ik niet wat men bedoelde met in je kracht gaan te staan, maar nu komt er hier toch wel iets moois naar voren...

Ben zo blij ;-)))
— M. vd G., Application Consultant

Chère Chrisje,


Je tiens à te remercier tout particulièrement pour les consultes, ce fut une expérience inoubliable pour tout le personnel.

 M.Meekers est une personne extraordinaire, il a pris vraiment le temps pour s’occuper de chacun d’entre nous, finalement beaucoup plus que ce que nous avions prévu.

 J’ai pris des photos que je vais envoyer (avec quelques commentaires du staff) au Pays Bas, pour qu’ils les publient dans le Bulletin.

 Encore une fois un grand merci au nom de toute notre équipe !
— O.C., Operations Manager, NH Hotels STEPHANIE Brussels