logo-call.jpeg
 
 

Leiderschapsprogramma CALL komt naar België

CALL is een leiderschapsprogramma voor deelnemers uit de top van het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid. CALL staat voor Community for Authentic Leadership and Learning. Met dit intensieve programma ontwikkelt u zich verder tot het soort leidinggevende waar in deze tijd dringend behoefte aan is. 

De Community for Authentic Leadership and Learning werd in 2002 opgericht onder de vlag van Twynstra Gudde Managers en Adviseurs. Het doel van dit leiderschapsprogramma is om leiders uit te dagen zich verder uit te ontwikkelen tot meer authentiek, verantwoord en succesvol leiderschap van zichzelf, organisaties en, uiteindelijk, de wereld. Elk jaar vormen we een mooie groep van maximaal achttien leiders. Inmiddels namen ruim 200 CEO’s, topmanagers en -leidinggevenden deel aan het programma. Uit elk van de groepen deelnemers is een sterk netwerk met een bijzondere intensiteit ontstaan.

Mijn jarenlange ervaring in de omgang met managers en leidinggevenden resulteerde in het oprichten van Evolvere - Mens en Organisatie in Ontwikkeling. Werken met mensen, teams en organisaties op het snijvlak van persoonlijke en organisatiethematiek is wat hem boeit en inspireert. Als medewerker aan het CALL-programma in Nederland is hij sinds jaren getuige van ontroerende resultaten, verwondering en bereidheid tot verandering bij deelnemers. Dit drijft zijn verlangen om dit waardevolle gedachtengoed ook in België neer te zetten.

 

Meer weten ?

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek of kennismaking kun je bellen of e-mailen.