Young Living 100% zuivere essentiële oliën 

De 100% zuivere essentiële oliën van Young Living waren voor mij een hele ontdekking. Hun ondersteunende en helende werking ervaar ik als een absolute meerwaarde tijdens mijn coachings en lichaamswerk daar waar het past.

Young Living Essential Oils, LC, is de wereldleider in etherische oliën met een strikt Seed to Seal® programma dat pure etherische oliën produceert. Dit proces zorgt ervoor dat alle producten puur en vrij van synthetische chemicaliën zijn. Het bedrijf neemt zijn rentmeesterschap al ruim 24 jaar zeer serieus. 

D. Gary Young (11 juli 1949 – 12 mei 2018), is de oprichter en bezieler. Samen met Mary Young had hij een gezamenlijke passie: de fantastische voordelen van etherische oliën delen met anderen. Daarom hebben ze Young Living opgericht. 

Young was niet alleen een "moderne pionier", maar ook een innovator en historicus. In zijn zoektocht naar welzijn onderzocht hij oude gewoonten en probeerde hij de voordelen van etherische oliën van kruiden, planten en bomen te ontdekken. Zijn onderzoek voerde hem naar afgelegen gebieden en hij moest vaak terug in de tijd gaan om de vele voordelen van natuurlijke etherische oliën, vergeten door de moderne samenleving, beter te begrijpen.

In bijna 25 jaar tijd is Young Living van een klein bedrijf uitgegroeid naar een internationaal bedrijf en dat allemaal dankzij de passie voor kwaliteit, klanten en innovatie. Er zijn inmiddels wereldwijd 16 eigen boerderijen en partnerboerderijen, ruim 3000 werknemers en meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd.

“Young Living zal Gary's levenswerk voortzetten door etherische oliën te blijven delen met mensen over de hele wereld".

Via deze link lees en ontdek je meer over Young Living…

Je kan bij mij terecht voor praktische toepassingen met de Young Living Essentiële oliën:

  • Certificaat Raindrop Technique I massage

  • Certificaat Raindrop Technique II massage 

  • Certificaat Feelings massage

  • iTOVi Scan

  • Advies Young Living Supplementen

  • Young Living Coaching

 Je kan me vragen voor een lezing en info avond over de toepassingen en gebruik van de Young Living producten.

Raindrop en Feelings

Deze heerlijke massages werden ontwikkeld door Gary Young in de jaren 80. Hij verenigde de krachten van essentiële oliën en de eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen. 
Zo ontstond een krachtige massagetechniek die je lichaam in balans brengt, revitaliseert en ontspant. Er wordt enkel gebruikt gemaakt van de essentiële oliën van Young Living.

iTOVi Scan

De Itovi is een mobiel toestel dat via bioresonantie meet waar men met een disbalans zit.De iTOVi gaat 76 biopunten (markers) doormeten., louter energetisch Elke olie heeft een bepaalde frequentie, deze signalen worden dmv elektrode (waar je niks van voelt) door je lichaam gestuurd. Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biopunten. Biopunten(markers) zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen.
Het aantal onopgeloste biopunten is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.

Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde.

Ik ben geregistreerd Young Living Distributor. Mijn distributienummer ID is 15006873.

unnamed.png

Wie komt hiervoor in aanmerking? Iedereen die behoefte heeft aan vitaliteit, energie, ontspanning en duidelijkheid in zijn bestaan. Bij fysieke en/of psychische klachten, voor je persoonlijke ontwikkeling en groei, voor je professionele ontwikkeling, voor drukbezette zakenmensen om meer balans te vinden tussen lichaam en geest, voor leidinggevenden en managers om hun persoonlijk en professioneel leven meer op elkaar af te stemmen. Deze behandeltechnieken zijn niet diagnostisch en vervangen op geen enkel moment medische behandelingen en/of medicaties. Indien nodig te overleggen met de behandelende geneesheer.